Custom Button Badge FOR FREE at PRINTCIOUS

12:36 pm
Assalamualaikum
Bismillah

Click Banner For Custom Button Badge


This is my own design button badge for our Expo APK that will be held on 3 & 4 May 2017, at Fakulti Sains & Sumber Alam.


Waiting for Pos Laju delivery for next week. Insya'Allah, hari Isnin atau Selasa mungkin dah berada dalam tangan hohoho Ada pelbagai jenis design lagi yang korang boleh buat. Yang penting kreatif hehe




Tadaa! Now you can custom your own design of button badge at PRINTCIOUS!!


18 comments:

  1. cantik2 laaa. dah lama x main button badge ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha xD
      Comel kan tgok button badge nie

      Delete
  2. Replies
    1. hahaha ya Allah.. lucunyaa korg nie..

      Delete
  3. Wahhhhh menarik juga ni boleh design sendiri

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeaa.. tapi agak mahal jugalah haha.. skali skala bhaa

      Delete
  4. Cantik! Siqah dulu suka jugak pergi flea market nak beli button badges. Yang ada pun entah mana. Baca post ni buat Siqah nak cari kembali button badges yang ada 😅

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha sy mmg suka kumpul button badge ..

      Delete
  5. I like the designs. Simple tapi niceee

    // afifahaddnan

    ReplyDelete

Terima kasih kerana singgah ke Blog Sii Nurul. Jika ada sebarang pertanyaan, komen, penambahbaikan, cadangan mahupun pandangan. Boleh tinggalkan jejak anda.

Powered by Blogger.