Entry That More Than 40k Pageviews In A Month!

12:20 am
Assalamualaikum
Bismillah


40k Pageviews In A month! 


Siapa sangka dengan menulis tentang SEMAK STATUS KAD SISWA (KADS1M) telah menyumbang kepada peningkatan traffic blog aku. Entry That More Than 40k Pageviews In A Month!

Huhuhu T-T. I really don't expected about this. Miracles happened just in one day! hahaha. After that, my entry goes back to normal. Usually I just get 200-300 pageviews only for 1 entry. At least, dapat jugalah merasa kan haha. From that moment, I know that it is important to write a good quality entry in our blog to increase our traffic blog! Entry ini juga menunjukkan statistik bahawa ramai yang belum dapat KAD SISWA (KADS1M) lagi kot rasanya. Termasuk aku sendiri huhu T-T

I am really glad for writing about the Misi Mencari Bloglist! - By Mayy Jie. Hahaha. Tak sangka dengan menulis entry tersebut telah menyumbang traffic blog aku walaupun aku pada asalnya memang nak support member.


I thought she was doing a segment, that's why I write the entry :P hahaha



Siapa tak kenal Mayy Jie? My favourite blogger! Sedangkan menulis entry tue saja dah 15k apatah lagi owner blogger tersebut hehe xD. Syukurlah terkena tempias traffic blog Mayy Jie hehehe ~~

However, I want to say big thanks, and hug for those coming on my blog! Without readers, the writer is nothing. I really appreciate all your support! Keep on supporting me okay :D I will try my best to write an entry that meaningful with good quality to all of you.

20 comments:

  1. fuhh! baru semangat nak terus menaipkan kalau tengok PV mcm tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan Aiman,, sy pun semakin bersemangat juga utk menulis hahaha xD
      Rasa mcm dapat anugerah penulisan terbaik saja.. But I still have a long journey to improve my skills in writing..;D

      TQ for comment here :)

      Delete
  2. baru tertanya - tanya jenis entry yang macam mana menarik trafik tinggi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sy tak ada tips mcm mana nak tingkatkan traffic blog. Cuma diharap melalui entry nie adalah sedikit bayangan kan mcm mana nak naikkan traffic blog.. :D

      Delete
    2. Terima kasih pencetus idea

      Delete
  3. Wowwww congrats dear! Hahahaha happy pula terselit kat sumber PV blog Nurul , sebenarnya PV mai pun tak setinggi tuu tau, 80k per month, perghhhh hebat Nurul. Tahniah and semoga terus maju jaya..

    xoxo <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you Mayy.. sebab byak beri tunjuk ajar hehe :)

      Delete
  4. congrats! entry macam tu memang akan menyumbang a lot of traffic kat blog hihi. congrats sekali lagi ^^

    Lenne Zulkiflly Blog

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. Thank you MRS FUZY SWEETSOURLEYRA... sy pun agak terkejut juga sebenarnya.. Alhamdulillah rezeki masa tue hehe :D

      Delete
  6. wahhh! Congrats!. Dah lama beeha tak visit sini. Miss you. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you Beeha.. sy pun dah lama x visit blog Beeha.. Raya nti balik Malaysia tak?

      Delete
  7. tingginye pv.. tahniah.. moga terus success..

    ReplyDelete
  8. Mine kalau dapat seratus pon kira dah syukur sangattttt. Jauh lagi perjalanan ni. Tak sangka kad siswa tu boleh jd rezeki ke sini pulak. Hhaha.

    // afifahaddnan

    ReplyDelete

Terima kasih kerana singgah ke Blog Sii Nurul. Jika ada sebarang pertanyaan, komen, penambahbaikan, cadangan mahupun pandangan. Boleh tinggalkan jejak anda.

Powered by Blogger.