GIVEAWAY BUSYRA TAKIYUDIN: SAYA NAK SHOPPING CREDIT RM1000!!

Assalamualaikum
Bismillah

Come on, join GIVEAWAY BUSYRA TAKIYUDIN: SAYA NAK SHOPPING CREDIT RM1000!!



Syarat-syarat: 
1. Buat satu entri (letak banner sekali)
2. Nyatakan satu barang yang korang nak beli dalam SGshop
3. Backlink kan ke entri ini
4. Tinggalkan link entri di ruangan komen
5. Share entri korang di laman sosial (facebook)

Apa yang aku mahu beli di SGshop?




Wahh bukan main lagi harga hehe.. Memandangkan aku akan balik kampung tak lama lagi. Powerbank amat diperlukan disebabkan kat kampung takda bekalan elektrik. Kampung aku kan kat Pulau. Hehehe. Elektrik hanya akan dipasang pada waktu malam sahaja. Bayangkanlah hidup bila handphone low battery? Haha dah lah takda line, takda battery lagi. At least bila ada powerbank nie, bolehlah aku berselfie dan gambar pemandangan kat kampung guna phone. Hehe~~


Sebenarnya, dah lama aku cari wooden block nie. Sebab wooden block ini alat yang sangat sesuai untuk perkembangan kognitif kanak-kanak. Apa yang kanak-kanak pelajari daripada permainan Wooden Block ini adalah cara untuk menyelesaikan masalah, belajar tentang konsep pengiraan (ketinggian, size, ukuran), meningkatkan kreativiti serta soft & gross motor skills kanak-kanak tersebut. I need this for my youngest brother hehe.

Dah lama teringinkan benda nie. Comel haha. Disebabkan dirumah dah tak dapat menampung permainan adik bongsu yang terlalu banyak, so sesuailah kalau aku hadiahkan dia ini. Selain itu, adik-adik aku yang lain juga bolehlah letak buku-buku dorang kat dalam nie. At least, rumah taklah nampak semak.

So apa lagi, jom kita join ramai-ramai. GIVEAWAY AKAN TAMAT PADA 28 MEI 2017.

Nurulatika Yunus

18 comments:

  1. Powerbank sangat penting! Mana-mana kalau keluar, mesti bawa power bank. Sedih klau tengok betri phone warna merah. Hehe.

    Good luck Nurul :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. THanks Siqah..betultue.. skrg nie tak leh off hp sehari.. mesti byak msj2 penting masuk..

      Delete
  2. Goodluck, datang dari giveaway yang sama :)

    http://fatinun.blogspot.my/2017/05/giveaway-busyra-takiyudin-saya-nak.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Fatin :D wish you all the best!

      Delete
  3. wah. best nyaa giveaway ni. inshaallah akan join. hikss

    goodluck :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahah yea Cik Nadyya.. Joinlah :D
      Mana tau murah rezeki kan..

      Delete
  4. terima kasih sudi join GA saya. pemenang telah diumumkan.. > http://www.busyratakiyudin.com/2017/05/pemenang-giveaway-saya-nak-shopping.html

    ReplyDelete

Terima kasih kerana singgah ke Blog Sii Nurul. Jika ada sebarang pertanyaan, komen, dan pandangan. Boleh tinggalkan komen anda.