Peraduan Mudah Pelawat Bertuah Ke 200,000

Assalamualaikum
Bismillah



Caranya sangat mudah "Printscreen" ja bukti korang telah menjadi pelawat ke 200,000 di side bar yang tertulis "Lucky Visitor" seperti gambar di bawah :





Email hasil printscreen korang ke nurulatikayunus23@gmail.com dengan tajuk 'Menang Pelawat ke 200,000' dan berpeluang untuk memenangi hadiah! Sangat mudah peraduan ini. Cuma perlu datang blog ini dan lihat korang pelawat ke berapa hehe~~

Peraduan ini terbuka kepada sesiapa sahaja yang bertuah tidak kira sama ada blogger atau bukan blogger! Good luck!

Selamat bercuti semester! Selamat berpuasa

18 comments:

  1. Wah.. menarik nie.. Bolehlah cuba.. Rezekikan.. tak cuba tak tahu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe ^^ yeaa kak..cuba ja ,,jgan tak cuba

      Delete
  2. ok boleh bookmark blog ni. senang datang balik

    helloaiman

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha =D
      Okay jangan lupa bookmark!

      Delete
  3. Saya pelawat yg ke berapa ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau nak tahu pelwat ke berapa kena tgok "Lucky Visitors" kat sidebar Nurul sebelah kanan atas tue.. kalau pageviews tue 200000, bermaksud Adam pelawat bertuah yg sy cari :),,skrg baru ke 163,906

      Delete
  4. wahh...nanti nak join jugak la..mana tau kot2 Umi jadi Lucky Visitor ke 200k tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe.. Mudah2an murah rezeki Mrs Fuzy

      Delete
  5. in sha Allah akan sertai..kena kerap berkunjung ke mari
    JanjiKita

    ReplyDelete
  6. Kena kerap singgah sini ni

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. hahaha yeaa.. join jgan tak join ^^

      Delete
  8. Kena dtg melawat sllu ni.huhu..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana singgah ke Blog Sii Nurul. Jika ada sebarang pertanyaan, komen, penambahbaikan, cadangan mahupun pandangan. Boleh tinggalkan jejak anda.

Powered by Blogger.