Pertama Kali Shopping SGShop

1:43 am
Assalamualaikum
Bismillah

Alhamdulillah tak sangka pertama kali join giveaway SGShop pertama kali juga menang giveaway ini. Yeeeeppiiii~~ Walaupun sebelum ini agak kecewa dengan SGShop siapa sangka rezeki memihak kepada aku. Ehh bila masa pula aku kecewa ini? Baca kat SINI 


Kredit image : dululainsekaranglain

Pada Ogos yang lalu, aku telah join ‘SGshop Merdeka Giveaway‘. Ada 2 list barang daripada SGShop yang aku nak beli sekiranya aku menang giveaway ini. Korang nak tau apa aku nak beli? Baca kat SINI 

Lepas tue baru-baru ini aku ada nampak pula blogger post tentang pemenang giveaway. Pemenang dibahagikan kepada dua kategori iaitu kategori blogger dan kategori terbuka. Alhamdulillah rezeki aku kerana tercalon sebagai "Pemenang SGshop Merdeka Giveaway" Kategori Blogger dengan memenangi shopping kredit SGshop Malaysia bernilai RM100. 

Berikut merupakan senarai pemenang Kategori Blogger :



Bagi Kategori Terbuka pula jatuh kepada :

Tahniah kepada pemenang! Baiklah selesai pasal tu. Aku nak cerita pula apa aku shopping kat SGShop ni huhu~ Pertama Kali Shopping SGShop tau hahaha. Lagi satu aku tak tau pula kalau shopping kat situ mahal sangat shipping kena cas huhu.

Inilah antara list barang yang telah ditempah. Alhamdulillah sekarang dalam proses penghantaran ke Malaysia. Dalam sebulan macam tu sampailah huhu. 


Price : RM9.93 


Price : RM18.03


Price : RM14.11 

Itu saja. InsyaAllah apabila barang dah sampai. Nantikan review aku lepas ini ya hehe~



17 comments:

  1. Memang pun, tp klu yg ada simbol Smart tuhh, akan muroh cket, dah siap bgtau harga postage sekali..... Nona xguna lg nih, tak sabar nak ngushar, kena beli ringa2 jeklah gamaknyaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeaa..ohh yea kahr.. sy pun x tau pula yg smartshop tue lgi murah..
      hahah yeaa ushaa lahr~~

      Delete
  2. sha pun tengah tunggu barang sampai. sama samalah kita menunggu haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha yea kahr~ sabar ja lahr.. tngu ja .. jgan lupa review ya hehe~

      Delete
  3. sayang.. saya punya ada problem dengan no telefon.. sedih..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau ada problem dgn no. telefon, boleh chat dengan SGShop,
      dorang memamng sgt helpful ...

      Delete
  4. kak pip tak sempat lagi shopping guna credit SGShop ni,
    nanti nak shopping juga, sekarang ni tengah fikir apa nak shopping kat SGShop ...
    sandal tu cute, pasal ada kaler pink kot ..hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha yeaa kak ~
      sbb warna pink tue lahr sy pilih sandal tue haha

      Delete
  5. tahniah , eh nampak macam murah2 je barang2 tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg murah brg2 dia.. haha tp shipping mahal huhu

      Delete
  6. Tahniah.. baru tahu tentang SGshop ni.. macam murah je barang2nya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Dedaun comel
      Alhamdulillah.. yeaa murah ja brg2 dia tp shipping mahallah haha

      Delete
  7. Tahniah Nurul.. Rezeki alhamdulillah..
    Nampak best jugak barang dari SG Shop..
    Jangan lupa review okay..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah .. terima kasih LZ
      Insya'Allah bila brgdah sampai sy review :)

      Delete

Terima kasih kerana singgah ke Blog Sii Nurul. Jika ada sebarang pertanyaan, komen, penambahbaikan, cadangan mahupun pandangan. Boleh tinggalkan jejak anda.

Powered by Blogger.