#2017bestnine My Best 9 Photos On Instagram

Assalamualaikum
Bismillah

Korang perasan tak kat instagram sekarang ramai dah post tentang #2017bestnine nie? Aku pun tertanya juga apa benda nie.Rupanya site ini adalah untuk kumpulkan 9 gambar instagram kita yang terbaik, iaitu yang mendapat likes yang paling banyak.



So this is #2017bestnine My Best 9 Photos On Instagram

Paling banyak adalah gambar selfie dan bestie! Hahaha Jumlah post pada tahun 2017 ini adalah sebanyak 67 post sahaja. Sebelum ini agak banyak juga tapi aku dah delete. Aku cuma post bila rasa nak post sahaja. 

Kalau korang nak tahu macam mana nak buat #2017bestnine nie? 




Caranya mudah sahaja :

1. Korang pergi link site https://2017bestnine.com/

2. Masukkan ID instagram korang



3. Once dah keluar gambar korang. Just save image sama ada dalam original version ataupun photo sahaja.


Simple kan? Hehe~ 
Happy New Year 2018 guys!

6 comments:

  1. Wahh cantikk..rabia tak pandai sgt bab bestnine ni

    ReplyDelete
  2. haaa..umi pun dh terjebak..apa2 pun sbb dia mudah..kalau payah mmg tak la..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana singgah ke Blog Sii Nurul. Jika ada sebarang pertanyaan, komen, penambahbaikan, cadangan mahupun pandangan. Boleh tinggalkan jejak anda.