2018 Book Challenge

Assalamualaikum
Bismillah

Hai guys, ingat tak dalam entry sebelum nie, aku kata nak cuba menahan diri daripada terjebak dengan PROMOSI ataupun SALES! Terutama sekali apabila berkaitan dengan buku. Ada aku pernah tulis sebelum ni kat >>SINI

Disebabkan itulah aku mendapat ilham untuk buat 2018 Book Challenge di mana sepanjang tahun 2018 ini aku kena membaca 11 list of 2018 Book Challenge. 


Ini juga merupakan salah satu azam tahun 2018 aku iaitu semoga mood membaca meningkat hohoho bukannya mood membeli sahaja yang naik. Aku ada banyak juga koleksi buku-buku di rak buku tetapi aku tak pernah lagi cuba untuk buat review untuk semua buku-buku yang pernah dibaca.

Kalau korang nak tahu senarai buku peribadi aku, boleh klik kat >> Bookself


8 comments:

  1. Yeayy! Semoga berjaya membaca semua genre buku yang disenaraikan tau! Nanti update k :)

    ReplyDelete
  2. Good luck!! tapi macam challenging sangat tu! *bagi Hana yg tak berapa nak ulat buku ni lah* huhuhu T_T You can do it sis! :)

    ReplyDelete
  3. All the best ya.. macam-macam jenis buku tu.

    ReplyDelete
  4. great challenge! Good luck nurul :D

    ReplyDelete
  5. Wahhh dasyat challenge ni, kena cari banyak buku. Hihihi takpe library kan ada. Good luck yunk!

    ReplyDelete
  6. Wahhh menariknya kak ! Nanti buatlah review untuk buku-buku yang menariknya, nanti boleh saya baca jugak ><

    ReplyDelete

Terima kasih kerana singgah ke Blog Sii Nurul. Jika ada sebarang pertanyaan, komen, penambahbaikan, cadangan mahupun pandangan. Boleh tinggalkan jejak anda.