Cash Giveaway by FarhanaJafri

Assalamualaikum
Bismillah

Tahniah kepada Farhana Jafri kerana telah mencapai target PV yang diinginkan~ Dah lama tak mengaktifkan diri untuk join mana-mana giveaway. So, hari ini aku ingin join giveaway yang dianjurkan oleh blogger comel ini.

klik banner to join

Syarat-syarat untuk join GA :
1) Follow blog ni
2) Buat entri bertajuk 'Cash Giveaway by FarhanaJafri' dan backlink kembali ke entri ni.
3) Letak link di bahagian komen dan share juga di semua social media you guys

Selain itu, hadiah istimewa juga turut disediakan kepada Top Commentors! Huhu~ Jom join guys! All the best~

5 comments:

  1. All the best!!!kita pun nak try gak

    ReplyDelete
  2. Awww terima kasih nurul! Maaf tau lambat datang berkunjung. Terima kasih sudi join & support GA ni :)

    http://www.farhanajafri.com/2018/04/senarai-pemenang-cash-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  3. Singgah sini dari GA yang sama :)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana singgah ke Blog Sii Nurul. Jika ada sebarang pertanyaan, komen, penambahbaikan, cadangan mahupun pandangan. Boleh tinggalkan jejak anda.