Personalized Gifts

Assalamualaikum
Bismillah

Hai korang, Bulan Mei merupakan bulan yang istimewa di mana pada bulan Mei ini merupakan Hari Ibu. Ramai yang sedia maklum bahawa Hari Ibu biasanya disambut pada 14 Mei setiap tahun tidak kiralah di negara mana pun. Mungkin ada yang terfikir hadiah apa yang nak diberikan kepada ibu tersayang.

Setiap kali kita ingin menyambut hari ataupun event yang istimewa yang selalu terlintas dalam fikiran kita sudah tentunya adalah "hadiah". Sempena Hari Ibu yang bakal muncul tidak lama lagi, korang pasti tidak ketinggalan ataupun sabar untuk menyediahkan hadiah istimewa untuk ibu tercinta kita.

Korang boleh customized gifts idea di Printcious sekarang!

Sebenarnya, apa yang bernilai bagi seorang ibu bukanlah sekadar kita memberi hadiah tetapi bagaimana kita berusaha untuk menjadikan hari tersebut lebih bermakna dan memberi kenangan kepada ibu kita. Oleh itu, Printcious merupakan pilihan website yang terbaik di mana ia menawarkan perkhidmatan Personalized Gifts mengikut cita rasa mahupun reka bentuk kita sendiri. Kiranya macam DIY jugalah sebab kita yang design sendiri kan.

Kalau korang tengok sekarang ni, Printcious ada menawarkan DISKAUN 30% dan PENGHANTARAN PERCUMA sekiranya pembelian korang melebihi RM50 dan ke atas. 


Selain itu, terdapat 21 jenis produk yang ditawarkan oleh Printcious seperti :
  • T-Shirts
  • Mugs
  • Cushions
  • Phone Cases
  • Ceramic Tiles
  • Photo Rocks
  • Puzzles
  • Mousepads
  • Mini Tees
  • Baby Rompers
  • Coasters
  • Button Badges
  • Caps
  • Canvas
  • Bags
  • Keychains
  • Aprons
  • Lanyards
  • Luggage Tags
  • Magnets
  • Door Hangers


Kita just pilih sahaja mana-mana produk yang disukai dan design mengikut kreativiti kita sendiri. Aku sendiri pun telah banyak kali menggunakan perkhidmatan Printcious setiap kali ada program yang dijalankan di universiti. Biasanya yang menjadi pilihan adalah BUTTON BADGE. Korang boleh baca kat Custom Button Badge FOR FREE at PRINTCIOUS. 

Apa yang menarik lagi di Printcious adalah kita boleh custom design hadiah pada bila-bila sahaja. Hadiah yang direka boleh diberikan kepada sesiapa sahaja tanpa mengira umur sama ada korang nak hadiahkan kepada boyfriend atau girlfriend, suami, isteri mahupun sahabat handai. Selain itu, korang boleh sesuaikan hadiah mengikut event tertentu seperti Wedding, Birthday, Engagement, New Baby, Graduation, Father's Day, Mother's Day, Anniversary, Valentine's Day dan juga Christmas


Korang boleh SIGN UP untuk mendaftar sebagai member.


Kebaikan apabila menjadi member adalah :
  • Korang dapat menikmati diskaun sebanyak 60%
  • Dapat track order korang secara online
  • View order history
  • Add favourite products to wish list
  • Be up to date with our new products

Zaman sekarang ini semuanya di hujung jari sahaja. Korang hanya perlu ke website printcious, kemudian pilih jenis hadiah yang diinginkan contohnya, bantal mug ataupun T-shirt dan ikuti langkah-langkah yang diberikan. Mudah sahaja. Tak susah pun. Dengan kemudahan yang ada sekarang kita boleh membuat pilihan samada mahu pergi membeli ke kedai atau secara online sahaja.


Ini merupakan contoh Button Badge yang aku design sendiri di printcious Sempena Hari Asas Pembudayaan Keusahawanan (APK) di Universiti Malaysia Sabah pada semester lepas. Nampak comel je kan hehe~

"If you are looking for pin badges for college,colour mug or button badgesdon’t forget to contact them. Or if you have any upcoming birthday party and would like to impress your guest, photo booth rental is your best entertainment."

Tempahlah sekarang!

Untuk maklumat lanjut :

Email
Order: order@printcious.com
Use this contact if you are a customer who has questions about an order or about placing an order.

Feedback / Suggestions: feedback@printcious.com
Use this contact if you want to give us feedback about Printcious. Suggestions are always welcomed.

Address
No. 30, Ground Floor, Jalan Tiara 4,
Bandar Baru Klang, 41150 Klang,
Selangor D.E, Malaysia.

Working Hours: 9am - 6pm (Monday - Friday) | 9am - 1pm (Saturday)  

Social Media

Facebook : facebook.com/printcious
Instagram : instagram.com/printcious
Twiter : twitter.com/printcious
Youtube : youtube.com/printcious

6 comments:

  1. Byknya pilihan...Menarik2...huhu

    ReplyDelete
  2. Jeles myer ramai da oder dgn printcious. Aida lom sempat tau, nurul. Pernah skali konon nak buat namecard, hmmmmm x sempat! Hadoilah. Tgk la nanti after abis exam.

    ReplyDelete
  3. wahhh ramainya yg order dgn printcious ni kan.

    ReplyDelete
  4. Simple but cute!! ^^ Hana spesis yg obsess dengan button badge suatu ketika dulu hahah nak dijadikan cerita almost school stuff nak letak bendaalah tu haha :3

    ReplyDelete
  5. Sukanya kalau boleh design sendiri.. Lebih bermakna..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana singgah ke Blog Sii Nurul. Jika ada sebarang pertanyaan, komen, penambahbaikan, cadangan mahupun pandangan. Boleh tinggalkan jejak anda.