Top 5 Entry Pada Bulan April 2018 | Sii Nurul

Assalamualaikum
Bismillah

Entry pertama yang ditulis seperti biasa adalah entry wajib yang ditulis pada setiap bulan iaitu TOP 5 ENTRY dan juga TOP COMMENTORS yang bertuah telah dipilih berdasarkan jumlah komen yang tertinggi dalam blog. 


Alhamdulillah, sepanjang Bulan April aku semakin aktif berblog dan telah menulis sebanyak 20 entry pada bulan ini. Nampaknya azam tahun baru aku terlaksana kerana maintain menulis lebih daripada 15 entry setiap bulan. Walaupun dari segi kuantiti entry aku semakin banyak, tetapi dari segi pageviews pula menurun sedikit berbanding pada Bulan Mac iaitu sebanyak 1 811 pageviews sahaja. Manakala Bounce rate aku meningkat sedikit ke 74.08%.

Ini pula adalah Top 5 Entry Pada Bulan April 2018 :

1. Tips Cinta: 8 Cara Pikat Kembali Bekas Kekasih (740 views)

2. Surat Verifikasi Alamat Google Adsense Dah Sampai (656 views)


3.  #1 Ranking Alexa | Blog Sii Nurul (667 views)


4. Permohonan Internship Ditolak (710 views)


5. CPUV Pertama Daripada Nuffnang (611 views)



Tidak lupa juga kepada Top Commentors Bulan April 2018 yang sentiasa jenguk dan komen blog ini. Tahniah! Nama-nama ini akan dimasukkan ke dalam Bloglist selama sebulan :)


Thanks a lot guys! Semoga Bulan ini lebih baik daripada sebelumnya. 




14 comments:

  1. terbaek.. tahniah kepada top commentor..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahniah :D
      Thanks for comment here Ejulz :)

      Delete
  2. Replies
    1. haha thanks Rasya :D
      Rasya pun power juga .. semua entry dlm Bi huhu~

      Delete
  3. Tak tersenarai dalam top commentor. Nak ambil masa blogwalking camni :D

    ReplyDelete
  4. Perghhh!! Powerlah views ratus2 cam tu heheh ^^ Good luck kak Nurul!!! Kasi up lagi sikit!! :3

    ReplyDelete
  5. Eh, aida ada listed situ la.

    ReplyDelete
  6. Kipidap. Terus blogging.
    Kita sama2 meriahkan dunia bloggers ni dgn perkara yg indah2.. .

    ReplyDelete

Terima kasih kerana singgah ke Blog Sii Nurul. Jika ada sebarang pertanyaan, komen, penambahbaikan, cadangan mahupun pandangan. Boleh tinggalkan jejak anda.