#2 Ranking Alexa | Blog Sii Nurul

Assalamualaikum
Bismillah

Hai semua, hari ini baru terasa macam mau berblog. Haha. Sebenarnya aku agak sibuk sikit untuk beberapa bulan ini sebab nak lebih fokus dengan kajian kes untuk internship dan juga Bahasa Jepun Tahap 3 aku.


Tak mau tulis panjang sangat, so ini post paling ringkas punya. Sebelum ini kononnya mau update alexa rank setiap bulan hahaha~ Tapi mungkin lepas nie tidak kot. Hehe~ Klik https://www.alexa.com/siteinfo untuk semak ranking alexa korang. 

Secara global ranking blog ini di tangga yang ke 6, 670, 945 

Ranking di Malaysia pula berada di tangga ke 97, 914

6 comments:

  1. salam kenal Nurul. Syaza follow! :) thx info nak check rank hihi

    ReplyDelete
  2. hi kak nurul..nnti rabia check rank blog rabia ni ye.tq for info.

    ReplyDelete
  3. blog akak takda tangga kot hihihi...semoga adik nurul tak busy lepas ni boleh update blog selalu2 kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. x apa kak~ Blog akak pun ohsem .. suka sy baca

      Delete

Terima kasih kerana singgah ke Blog Sii Nurul. Jika ada sebarang pertanyaan, komen, penambahbaikan, cadangan mahupun pandangan. Boleh tinggalkan jejak anda.