Giveaway FLUER Perfume by Sii Nurul

Assalamualaikum
Bismillah

Salam Hari Kemerdekaan buat semua warga Malaysia. Alhamdulillah, kerana ALLAH memberi peluang kepada kita untuk hidup di sebuah negara yang aman damai. Hari ini aku ingin umumkan kepada semua warga Malaysia yang aku nak buat giveaway. Dah lama tak menganjurkan segmen giveaway.

Klik SINI untuk copy banner

Oleh itu, buat pertama kalinya aku nak mengadakan Giveaway FLUER Perfume. Kepada yang masih tak tahu apa itu FLUER, boleh baca keistimewaan Pewangi FLUER

Seperti biasa, syarat-syarat untuk mengikuti giveaway ini simple dan mudah sahaja :

1. Follow Blog Sii Nurul  (bagi yang belum follow)

2. Like FBPage Sii Nurul  (wajib)

3. Copy Banner kat atas dan tulis entry yang bertajuk "Giveaway FLUER Perfume by Sii Nurul"

4. Publish & komen URL entry korang kat bawah. 


Giveaway bermula 31 Ogos Sehingga 25 September 2018

Penyertaan yang tidak menepati syarat tidak akan tersenarai kerana tidak adil kepada peserta giveaway yang lain sekiranya korang menang tapi tidak mengikuti syarat yang diberikan. Dan aku pun tidak rugi juga hehe. 

Hanya seorang pemenang yang bertuah akan memenangi :

2 Jenis FLUER Perfume (boleh pilih jenis wangian) kerana FLUER Perfume ni ada 21 jenis wangian. 

dan 
Semua peserta akan dimasukkan ke dalam bloglist selama 2 bulan.

35 comments:

  1. inshaa Allah... ada kesempatan waktu saya join ga.

    ReplyDelete
  2. nak join tapi macam mana nak copy banner.. sobs sobss..tak boleh right click.. huaaaaaa

    ReplyDelete
  3. insya allah nnt kak pip join.

    ReplyDelete
  4. Done join your GA.. =)
    https://thisni3zahata.blogspot.com/2018/09/giveaway-fluer-perfume-by-sii-nurul.html

    ReplyDelete
  5. BISMMILLAH...
    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2018/09/giveaway-fluer-perfume-by-sii-nurul.html


    join ya..

    nama FB NURNASUHA MOHD FADZIL

    ReplyDelete
  6. join :)

    http://ejulz.blogspot.com/2018/09/giveaway-fluer-perfume-by-sii-nurul.html

    ReplyDelete
  7. Rasa mcm nak join je nanti. In shaa Allah

    ReplyDelete
  8. Sha joint
    http://kasihkuamani.blogspot.com/2018/09/giveaway-fluer-perfume-by-sii-nurul.html

    ReplyDelete
  9. ana join http://adna2029.blogspot.com/2018/09/giveaway-fluer-perfume-by-sii-nurul.html

    ReplyDelete
  10. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum, saya datang join dan support awak..

    http://www.shikinrazali.com/2018/09/giveaway-fluer-perfume-by-sii-nurul.html

    ReplyDelete
  12. As join :)

    https://iammasitahsamsudin.blogspot.com/2018/09/giveaway-fluer-perfume-by-sii-nurul.html

    ReplyDelete
  13. saya join
    http://jom-santai-aje.blogspot.com/2018/09/giveaway-fluer-perfume-by-sii-nurul.html

    ReplyDelete
  14. 06/09/2018, 15:37

    AKAK JOINED

    http://www.suriaamanda.com/2018/09/giveaway-fluer-perfume-by-siinurul.html

    ReplyDelete
  15. join sama.. :)

    http://www.syamimisaad.com/2018/09/giveaway-fluer-perfume-by-sii-nurul.html

    ReplyDelete
  16. saya join

    http://penselduabee.blogspot.com/2018/09/giveaway-fluer-perfume-by-sii-nurul.html

    ReplyDelete
  17. join yeee
    http://hiphiphorray15.blogspot.com/2018/09/giveaway-fluer-perfume-by-sii-nurul.html

    ReplyDelete
  18. join..

    http://mulan-sahbanu.blogspot.com/2018/09/giveaway-fluer-perfume-by-sii-nurul.html

    ReplyDelete
  19. Assalamualaikum . .

    S.K. join :)
    http://stnrsyfh.blogspot.com/2018/09/giveaway-fluer-perfume-by-sii-nurul.html

    Semoga dimurahkan rezeki semuanya ^_^

    ReplyDelete
  20. i'll publish my post soon okay

    ReplyDelete
  21. joinnnn
    http://www.mialiana.com/2018/09/giveaway-fluer-perfume-by-sii-nurul.html

    ReplyDelete
  22. http://muslimahsejati96.blogspot.com/2018/09/giveaway-fluer-perfume-by-sii-nurul.html

    ReplyDelete
  23. https://rabiadawiyah21.blogspot.com/2018/09/giveaway-fluer-perfume-by-sii-nurul.html

    RABIA JOIN KAK :)

    ReplyDelete
  24. ccl join
    http://cikcappuccinolatte.blogspot.com/2018/09/giveaway-fluer-perfume-by-siinurul.html

    ReplyDelete
  25. zati join

    https://z3tty.blogspot.com/2018/09/giveaway-fluer-perfume-by-sii-nurul.html

    ReplyDelete
  26. Assalamualaikum,
    Shu join :D http://www.shuhaidasaad.com/2018/09/giveaway-fluer-perfume-by-sii-nurul.html

    ReplyDelete
  27. https://www.cikash.com/2018/09/giveaway-fluer-perfume-by-sii-nurul_17.html

    ReplyDelete
  28. join :D

    http://www.sayidahnapisah.com/2018/09/giveaway-fluer-perfume-by-sii-nurul.html

    ReplyDelete
  29. Assalamualaikum Nurul..
    Sis join giveaway ini..

    URL : http://ladyinredplanner.blogspot.com/2018/09/giveaway-fluer-perfume-by-sii-nurul.html
    Facebook : Sis LZ

    Thank you..

    ReplyDelete
  30. yeay dah publish

    http://www.raydahalhabsyi.com/2018/09/giveaway-fluer-perfume-by-sii-nurul.html

    wish me luck

    ReplyDelete
  31. Gee join juga

    http://www.zianaeunos.com/2018/09/giveaway-fluer-perfume-by-sii-nurul.html?m=1

    ReplyDelete
  32. done join :)

    http://aerillhassan.blogspot.com/2018/09/giveaway-fluer-perfume-by-sii-nurul.html

    ReplyDelete
  33. Kiter join yea 😊

    http://zzzyy.blogspot.com/2018/09/giveaway-fluer-perfume-by-sii-nurul.html

    ReplyDelete
  34. Kita join

    http://blingblinglove.blogspot.com/2018/09/giveaway-fluer-perfume-by-sii-nurul.html

    ReplyDelete

Terima kasih kerana singgah ke Blog Sii Nurul. Jika ada sebarang pertanyaan, komen, penambahbaikan, cadangan mahupun pandangan. Boleh tinggalkan jejak anda.