Pewangi Kereta FLUER Hilangkan Bau Busuk Dalam Kereta

Assalamualaikum
Bismillah

Apa khabar pembaca sekalian, aku nak kongsi something berkenaan dengan Pewangi Kereta FLUER yang semakin mendapat tempat di hati pembeli. Siapa yang sensitif bab bau? Macam aku sendiri memang sensitif tentang bau wangi atau busuk. 

Apatah lagi yang ada masalah bau busuk dalam kereta. Terutama yang ada ramai anak lagi memang tidak dapat dielakkan. Macam-macam harta karun yang ditinggalkan di dalam kereta sehingga mengundang bau yang kurang menyenangkan.

Mungkin ada yang tidak tahu bahawa wangian itu memberi satu terapi yang baik untuk otak dan minda. Oleh sebab itu, apabila ada bau yang kurang menyenangkan, secara automatik kita akan memberi respon dan mimik muka yang lain macam. 

Apa keistimewaan Pewangi FLUER ini?
🍄100% pati original yg di import dari france
🍄tanpa methanol
🍄tanpa bahan campuran lain
🍄anggaran tahan selama 45 hari.
🍄dan yang paling penting selamat digunakan seisi keluarga.
🍄boleh digunakan dimana2 sahaja seperti di dalam kereta, rumah/office, ruang tamu/makan, tandas, almari baju/kasut,dan locker/drower/store

Terdapat 21 jenis wangian FLUER

Apa Yang BEST SANGAT?
🍄harga murah hanya RM12 sekotak/seunit
🍄sangat-sangat wangi. 
🍄anggaran bertahan selama 45 hari
🍄Packing & Botol yang menarik.
🍄Bole dijadikan Gift & DoorGift



Whatsapp untuk info lanjut atau berminat mahu BOOKING :

#FLEUR
#BORNEOLEGACY
#MANAMANAPUNWANGI

5 comments:

  1. saya sekarang guna toulouse apple. suka gila bau dia

    ReplyDelete
  2. sy suka lemon.. tiap kali habes beli lagi. mmg sedap bau dia yg penting tak pening..

    ReplyDelete
  3. Mmg wangi fluer ni. Rasa mcm tenang je masa dalam kereta..

    ReplyDelete
  4. belum pernah try lagi Fluer ni :)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana singgah ke Blog Sii Nurul. Jika ada sebarang pertanyaan, komen, penambahbaikan, cadangan mahupun pandangan. Boleh tinggalkan jejak anda.