Top 5 Entry Pada Bulan November 2018 | Sii Nurul

Assalamualaikum
Bismillah

Sepanjang tahun 2018, bulan November adalah bulan yang paling sedikit sekali aku menulis. Hal ini disebabkan oleh masalah penggunaan laptop. Untuk beberapa bulan ini aku mungkin akan tidak update kerana adik aku menggunakan laptop di matriks. Keutamaan diberikan kepada adik aku kerana dia lebih memerlukan laptop untuk membuat assignment berbanding aku. hehe~Back to topic! Top 5 Entry Pada Bulan November :


Pada bulan November aku hanya menulis 2 entry sahaja T^T (paling sedikit dalam sejarah berblog). Walaupun begitu, entry yang lepas sedikit sebanyak membantu meningkatkan pageviews blog ini. Berdasarkan google analytic dapat dilihat bahawa jumlah pelawat (pageviews) blog pada bulan ini adalah sebanyak 19 018. Manakala Bounce Rate adalah sebanyak 10.97%.

Dan untuk bulan ini aku tidak akan senaraikan Carta Top Commentators. Maaf sangat! InsyaAllah, aku akan kembali aktif setelah laptop kembali kepada empunya diri. hehe~ 

Terima kasih banyak yang masih setia membaca blog ini. Semoga apa yang dikongsi memberi manfaat kepada pembaca. Sebarang pertanyaan boleh email ke nurulatikayunus23@gmail.com

3 comments:

 1. wah terbaikk!all the best awak!!

  ReplyDelete
 2. walaupun tak ada entry, orang keep singgah.. ^^

  ReplyDelete
 3. tanpa laptop memang membantutkan acara blogging :)
  aida ari tu end of the year, anak2 semua tak skola, hmmmm blogging ke laut.
  tak sempat nak on laptop, nurul.

  ReplyDelete

Terima kasih kerana singgah ke Blog Sii Nurul. Jika ada sebarang pertanyaan, komen, penambahbaikan, cadangan mahupun pandangan. Boleh tinggalkan jejak anda.