#5 Ranking Alexa | Blog Sii Nurul

Assalamualikum
Bismillah

Salam Ramadan. Hari ini aku kongsi ranking alexa untuk Bulan Mei. Kalau nak tengok rank blog sebelum nie, ada kat SINI.  Kepada yang masih tak tahu tentang ranking blog korang, boleh klik https://www.alexa.com/siteinfo untuk semak ranking alexa korang.


Secara global ranking blog ini di tangga yang ke 1,862,712 daripada 5, 142, 513 

Ranking di Malaysia pula berada di tangga ke 22,366 daripada 49, 108


12 comments:

  1. Tq share info...nak tgk ranking blog kita jg lah

    ReplyDelete
  2. uwahhhh so cool. ray rasa ray punye tak xde dalam senarai pun. hehe
    hi im here doing the usual as always ^^ nak menabung sama2 yayy

    ReplyDelete
  3. wauuu. terbaik. keep up to good work

    ReplyDelete
  4. tahniah..semoga maju jaya dlm blog.hehehe...singgah sini ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Syazwani .. InsyaAllah Aamiin :)

      Delete

Terima kasih kerana singgah ke Blog Sii Nurul. Jika ada sebarang pertanyaan, komen, penambahbaikan, cadangan mahupun pandangan. Boleh tinggalkan jejak anda.