Author

Assalamualaikum
Bismillah


"Being yourself is the prettiest thing a person can be"

Tentang Penulis
Nama diberi oleh kedua orang tua ialah "Nurulatika" (without space). Blogger yang berasal daripada Kota Kinabalu, Sabah. Lebih senang dengan panggilan "Nurul" dan apa saja nama asalkan panggilan tersebut mesra di pendengaran. Berumur 21 Tahun (2017) dan masih dalam pengajian di Universiti Malaysia Sabah (UMS) dalam bidang Ijazah Sarjana Muda Psikologi Kanak-Kanak & Keluarga.

Asal Usul Blog
Pada mulanya aku berblog kerana berminat untuk menimba ilmu dalam design blog dan menjadikan blog sebagai medium diari untuk berkongsi tentang pengalaman hidup. Mula mengenali dunia blog pada tahun 2015 dengan nama blog "Tinta Hati". Namun, berhenti sekerat jalan. Seterusnya, blog kedua direka dengan nama "Pelajar Sepanjang Hayat". Namun,blog tersebut tidak kekal lama kerana kurang komitmen dan tidak memahami tujuan berblog. Walau bagaimanapun, disebabkan minat dalam dunia penulisan dan merasakan kepuasan dalam berblog, maka aku meneruskan berblogging dengan nama baharu iaitu "Sii Nurul". Aku memilih nama ini kerana Instagram, Twitter dan juga Facebook menggunakan nama yang sama. 


Terima kasih kena sudi singgah di blog yang serba kekurangan ini. 
Untuk pertanyaan korang boleh contact :-

Fan Page https://web.facebook.com/Sii-Nurul-270516010076551/ 
Email nurulatikayunus23@gmail.com

0 komen:

Post a Comment

Terima kasih kerana singgah ke Blog Sii Nurul. Jika ada sebarang pertanyaan, komen, penambahbaikan, cadangan mahupun pandangan. Boleh tinggalkan jejak anda.