Tekanan Dengan Giveaway SGshop

Assalamualaikum
Bismillah

Setiap kali blogging ramai yang aku tengok blogger join Giveaway SGshop. Dalam group Whatsapp Sabahan Blogger pun bukan main rancak lagi yang terpilih sebagai pemenang. Dan aku pun semakin tekanan dengan Giveaway SGshop nie sebab aku tak boleh register SGshop. huhu T-T




Aku pun tak tahu apa masalahnya. Siapa juga yang tidak mahu join giveaway tu kan. Manalah tahu ada rezeki aku, mahu juga berbelanja untuk raya. Dahlah tekanan tak dapat balik kampung raya tahun ini. Haha ini mahu melepaskan tension tak dapat balik kampung lahr nie.


Setiap kali aku register SGshop, akan ada masalah bahagian "SEND CODE". Walaupun aku dah tukar nombor phone lain pun, tetap aku tak terima mesej untuk verification code tu. Lepas tu, aku cuba link sign up blogger lain bagi pun tetap sama juga. 

Aku cuba pula register dengan facebook masalah ini masih tidak dapat diselesaikan. Aku cuba guna second email dan ubah username pun, nasib tidak menyebelahi aku. Dan akhirnya aku give up ja dengan semua giveaway ini. huhu~~

12 comments:

  1. Kalau cuba just masukkan email, username dan password. Tak letak handphone number...
    Try tengok dpt ke tak register...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ohh tak yah letakno phone kahr? okay nti sy cuba.. thanks Mrs Pip

      Delete
  2. Alahai.. Siannya nurul..Masalah juga tu..

    ReplyDelete
  3. saya pun ada masalah ni. tapi bila saya daftar guna apps, boleh daftar tanpa masukkan no tel

    helloaiman

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hmm thanks ya Aiman.. jap lgi sy cuba.. sy try tips dr Mrs Pip dulu

      Delete
  4. Sabarlah cik nurul. Kinah pun stress tak menang2 pun giveaway ni huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Syukurlah sis Kin dapat join huhu sy nak register pun x dapat haha.. tp x apa sy cuba tips drp Mrs Pip & Aiman dulu.. mana tau dapat :)

      Delete
  5. Sy pun mula2 time mau dftr SGShop, stuck di 'send code' 😂 3-4 kali juga try register, nasib dapat

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu .. yea.. skrg dah kurg Giveaway SGshop hahaha..

      Delete

Terima kasih kerana singgah ke Blog Sii Nurul. Jika ada sebarang pertanyaan, komen, penambahbaikan, cadangan mahupun pandangan. Boleh tinggalkan jejak anda.