Pageviews Blog Bulan Mac 2019 di Google Analytics | Sii Nurul

Assalamualaikum
Bismillah


Pageviews Blog Bulan Mac 2019 di Google Analytics 

Bulan Mac ini walaupun entri tak banyak tetapi secara keseluruhan pageviews meningkat berbanding bulan Febuari. Ramai yang tanya macam mana aku dapat idea tulis entri blog banyak-banyak boleh baca 50 IDEAS FOR WRITER'S BLOCK Kalau masih tak tahu juga macam mana nak mula menulis boleh baca WHAT TO WRITE IN A JOURNAL OR BLOG? InsyaAllah tips ini sedikit sebanyak memberi gambaran dan idea kepada korang untuk menulis.

Unique Visitors : 15,922
Pageviews (Google Analytics) : 27,340
Bounce Rate : 75.74%

Bilangan Entri Mac 2019 Sii Nurul

Bulan Mac menunjukkan penurunan dalam bilangan entri. Aku hanya menulis sebanyak 6 entri sahaja. Antara entri yang menunjukkan bilangan views yang tertinggi pada bulan ini ialah Cara Edit Gambar Polaroid Menggunakan CANVA (step by step) dengan views sebanyak 1038 sahaja.



Terima kasih banyak yang masih setia membaca blog ini. Semoga apa yang dikongsi memberi manfaat kepada pembaca. Sebarang pertanyaan boleh email ke nurulatikayunus23@gmail.com

5 comments:

  1. wahhhh, tinggi tu.. ni yang semangat nak update content blog banyak2

    ReplyDelete
  2. Tahniah! Anyway nak tanya untuk bahagian bawah biodata tu, boleh tak sis buat tutorial. Sbb tgh mencari apa widget yang diguna pakai untuk biodata tu. Terima kasih :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Teima kasih.. actually yg bawah biodata tu kita tgok template juga.. mcm template yg sy guna ada disediakan yg biodata kat bawah tu, just edit saja..

      Delete
  3. Boleh tahan. semoga terus sukses ya

    ReplyDelete

Terima kasih kerana singgah ke Blog Sii Nurul. Jika ada sebarang pertanyaan, komen, penambahbaikan, cadangan mahupun pandangan. Boleh tinggalkan jejak anda.