PEPERIKSAAN ONLINE PEGAWAI PSIKOLOGI GRED S41 (JABATAN PERKHIDMATAN AWAM)

Assalamualaikum
Bismillah

Hai guys, hari ini kawan aku ada inform kat group whatsapp tarikh peperiksaan online Pegawai Psikologi Gred41 dah diumumkan pada 18 Julai 2019. Korang boleh semak melalui online di Portal Rasmi SPA atau periksa emel untuk ketahui lebih lanjut tentang exam. 


Korang boleh semak secara online di  → SEMAKAN PEPERIKSAAN ONLINE


ataupun melalui emel seperti di bawah :


All the best semua. Semoga dipermudahkan~
Wish me luck!

17 comments:

  1. Semoga awak berjaya dalam exam untuk kerjaya ini... =) jawab dengan tenang okey..

    ReplyDelete
  2. Semoga akak berjaya menjawab exam nanti.Goodluck

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. TQ ~ Semoga dipermudahkan & dimurahkan rezeki ...

      Delete
  4. Replies
    1. Alhamdulillah.. rezeki .. semoga dimurahkan rezeki buat kamu juga :D

      Delete
  5. Semoga berjaya buat semua calon yang terpilih..

    ReplyDelete
  6. tahniah dapat panggilan peperiksaan online. harap lepas ke saringan seterusnya lepas ni

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum.

    Saya dapat juga exam tu.
    Apa yang perlu dibaca ya? Thanks in advance.

    ReplyDelete
    Replies
    1. walaikumsalam, sy sendiri pun baru dapat.. tak tahu nak baca apa juga hehe

      Delete
    2. Slm..agak2 bila kita tahu result exam tu

      Delete

Terima kasih kerana singgah ke Blog Sii Nurul. Jika ada sebarang pertanyaan, komen, penambahbaikan, cadangan mahupun pandangan. Boleh tinggalkan jejak anda.

Nuffnang

Tomodachi