Road To 500k Pageviews Achieved!

Assalamualaikum
Bismillah

Finally after 2 months Road To 500k Pageviews Achieved! It's been so hard for me to write 15 entries at least per month consistently. Bukan mahu kejar trafik tetapi memang banyak free time mahu menulis. 


I also write a lot of articles but it's quite difficult for me to choose what to publish since I want to write a very good article for my readers. In the end those entries just kept silent in the draft. Beberapa hari ini aku banyak menulis dan berkongsi sebab tak lama lagi dah nak cashout google adsense kot. hahaha~ Jadi dia punya semangat menulis tu agak luar daripada biasa. 

Ini adalah salah satu entri yang paling banyak menyumbang kepada peningkatan pageviews : 


Apapun terima kasih yang tidak terhingga buat kalian semua :D

14 comments:

  1. Tahniah dear. Teruskan menulis. 😊

    ReplyDelete
  2. Wahhh tahniah.

    Jom baca pendapat Marina pasal movie ni. Movie Review : Spiderman - Far From Home.
    Jom follow Marina https://marinabashah.blogspot.com .Marina dah follow blog ni.:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih,, sy dah follow Marina juga :D

      Delete
  3. Tahniah kak Nurul. Teruskan berblogging ^^

    ReplyDelete

Terima kasih kerana singgah ke Blog Sii Nurul. Jika ada sebarang pertanyaan, komen, penambahbaikan, cadangan mahupun pandangan. Boleh tinggalkan jejak anda.