#7 Ranking Alexa | Blog Sii Nurul

Assalamualaikum
Bismillah

Hari ini aku kongsi ranking alexa untuk bulan Ogos pula. Kalau nak tengok rank blog sebelum nie, ada kat SINI. Kepada yang masih tak tahu tentang ranking blog korang, boleh klik https://www.alexa.com/siteinfo untuk semak ranking alexa korang.

Alexa Rank ke-7 Blog Sii Nurul

Secara global ranking blog ini di tangga yang ke 1,567,854  daripada 1,848,646

Ranking di Malaysia pula berada di tangga ke 12,164 daripada 14,729

Baca sini : 


17 comments:

  1. Alhamdulillah good job!teruskan blogging <3 sukanya tgok kwan2 blogger yg masih active ni
    jalan2 sini https://theathra.blogspot.com/ :D

    ReplyDelete
  2. Tahniah...
    LeYa follow blog #570...
    LeYa pun dah lama tak semak ranking blog kat Alexa...hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Teima kasih Laya sebab sudi follow blog ini ^^

      Delete
  3. alhamdulillah tahniah. kak tumpang berbangga ^_^

    ReplyDelete
  4. wah jutaan gitu ranking dia..apa pun keep it up!♥

    ReplyDelete
  5. Nice sharing 👍 x pernah pon tengok ranking blog sendiri.. Terima kasih kerana berkongsi.

    ReplyDelete
  6. wahh bestnya =D kaka nda brani mau check ranking skrg ni haha. Baru aktf balik, confirm jauhhh tpisuk kdudukn blog

    ReplyDelete
    Replies
    1. ranking nie pun tak berapa juga pun kak.. just utk naikkan semangat blogging ja

      Delete
  7. takut nak check sbb rasanya mcm xde dlm ranking hahaha

    ReplyDelete

Terima kasih kerana singgah ke Blog Sii Nurul. Jika ada sebarang pertanyaan, komen, penambahbaikan, cadangan mahupun pandangan. Boleh tinggalkan jejak anda.

Tomodachi