Pageviews Blog Bulan Jun 2019 di Google Analytics | Sii Nurul

Assalamualaikum
Bismillah

Bulan Jun ini masih dalam mood beraya gitu. jadi blog pun kejap update kejap menghilang. Aku suka Bulan Jun sebab special birthday for us. My boyfriend & I lahir dalam bulan yang sama. Bulan ini juga aku berpeluang menduduki peperiksaan online untuk Pegawai Psikologi tetapi akhirnya gagal ujian tersebut. Belum rezeki lagi~

Pageviews Blog Bulan Jun 2019 di Google Analytics


Pada Bulan Jun aku banyak tulis tentang tips dan personal life maybe. Salah satunya ialah tips berkenaan Adsense dan tips percintaan. Secara keseluruhan aku telah publish 15 entri pada bulan ini. Akhirnya tercapai juga target nak post sekurang-kurangnya 15 entri. Antara entri yang menunjukkan views tertinggi pada bulan ini ialah Lirik Lagu Bersyukur Seadanya - Hael Husaini dengan views sebanyak 922 sahaja.

Unique Visitors : 13,989
Pageviews (Google Analytics) : 21,803
Bounce Rate : 83.76%


Terima kasih banyak yang masih setia membaca blog ini. Semoga apa yang dikongsi memberi manfaat kepada pembaca. Sebarang pertanyaan boleh email ke nurulatikayunus23@gmail.com

25 comments:

  1. Bnyak jugak tu. Akak ni entah bila nak cecah puluh ribu macam awak Nurul

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah kak.. akak pun apa kurgnya. suka baca entri akak~

      Delete
  2. Semoga terus berkarya di dalam blog ini hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah semoga tulisan dapat memberi manfaat kpd semua pembaca :D

      Delete
  3. alhamdulillah..tahniah...teruskan berkongsi entri bermanfaat

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah. Semoga ditetapkan hati utk terus berkongsi entri yg bermanfaat. Terima kasih Sunah Sakura ^^

      Delete
  4. Keep on writing, articles mcm ni mmg bg inspirasi.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah Kak Pip :D
      Inspirasi utk diri sendiri juga ..

      Delete
  5. Wow! I wish I was that consistent.
    I have so many blog post ready to be publish I take my time in between posting sebab takut orang tak baca but then again, maybe I should change my perspective and just... post as many as I want.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sy pun susah juga nak konsisten huhu~ Byak entri dlm draf je.. tp sy pilih yg mana betul2 boleh bagi infomasi kpd pembaca :)..
      InsyaAllah you can do it. Ganbatte~

      Delete
  6. Replies
    1. Alhamdulillah~ Thank you ^^ Your entri power as well..

      Delete
  7. Wah hebat...idola ni keep it up

    ReplyDelete
  8. teruskan berkarya di blog. pasti akan membuahkan hasil n dikenali ramai.

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah Abam Kie. Semoga apa yg dikongsi memberi manfaat kpd semua.

      Delete
  9. Replies
    1. InsyaAllah Rabia .. Keep on blogging as well Rabia ^^

      Delete
  10. Wah.. tahniah. Marina baru nak aktif berblog balik. Kne bekerja kuat lagi nak naikkam trafik

    ReplyDelete

Terima kasih kerana singgah ke Blog Sii Nurul. Jika ada sebarang pertanyaan, komen, penambahbaikan, cadangan mahupun pandangan. Boleh tinggalkan jejak anda.