Lirik Lagu NOIR - FareedPF feat. GNello, MK [K-CLIQUE] & Axel, IYB Midnight

Assalamualaikum
Bismillah


Lirik Lagu NOIR - FareedPF feat. GNello, MK [K-CLIQUE] & Axel, IYB Midnight 


And I'll feel alright
Just for once this time
Can I hold you tight?
We gon' be alright

Baby girl imma treat you right
Till the end of time
Can I hold you tight?
We gon' be alright

(FareedPF)
Kesedihan mu
Ku tahu bagaimana pengakuan tu
Menghantui mu
Cukup mengerti, takan lagi coba tuk ku lewati
kerna. tiada cinta yang takkan leka
Bahasa kita juga yeah berbeda
Kemana harus kita berada?
Di dua dunia or satu minda?
Tonight i'll show yaa

Bukan sama cam laki lain kau jumpa
Aku keep it Aye jangan lupa siapa death star
Aku janji shit ni bukan douchebag
Always keep it real,. but you know that
I keep my mouth shut all night
Cus you can be yourself tonight
Oh, we can be friends, alright?
All my benefits baby put aside

I feel alright, baby girl can i keep you tight here
We in this life gimme yo antidote tonight yeah
You feel me inside nobody gonna love you right
So no switching side, i see you somewhere tonight

You know that, you know that
Takkan tahu apa barang yang aku lakukan
Kamu takkan tahu
Takkan tahu

(Axel)
Jangan bilang aku tak kisah,
Ini semua demi kita berdua,
Cita-cita yang kan sampai ke bintang,
Walaupun kau tak kan pernah percaya,

Aku tetap sayang walau kau tak faham
Dua dunia berbeza
Aku masih sayang walau kau tak bilang,
Ini cinta luar biasa

Jangan bilang Aku tak kisah
Aku masih sayang Aku masih sayang
Ini semua Demi Kita berdua,
Walau pun kau tak kan pernah percaya

Aku Tetap sayang walau kau tak faham
Dua dunia berbeza
Aku masih sayang walau kau tak bilang,
Ini cinta luar biasa

(Midnight)
Jangan buang Masa why you wastin' time
Tunggu sebentar
Ku tahu ku silap let me talk to ya
Bagi Aku cerita
Kau sahaja yang ku sayangi
Janganlah Kau tinggal ku di sini
Now we got a minute let it drop to the floor
Let it go
I just want know if you down then baby let's roll
If you ain't got no love then baby let go
Tiap- tiap Kali ku terlupa
Dunia Kita dua berbeza

(GNello)
Ya kamu takkan faham apa yang aku genggam
Bara api dalam tangan
Sakitnya aku pendam Untuk maju ke hadapan,
Tak jadikan alasan Nyawa belum terpadam yang ku mahu cuma tenang
Terbang belum terbang
fikiranku melayang
Untuk langkah ke depan
Jadi tak toleh belakang

(MK)
Dont play with me you playing with a player
Fuck the rest i could give you more better
Lebih baik lebih baik ku slay her
I dont give a fuck barang lu siapa jaga
I dont give a fuck lu nak apa
Lu dengan lu aku dah tak nak kesah
There's no bridge tak ada jambatan
Kau aku kekal akan ada sekatan

(Axel)
And I'll feel alright
Just for once this time
Can I hold you tight?
We gon' be alright

(FareedPF)
You feel me inside nobody gonna love you right
So No switchin' side, i see you somewhere tonight

3 comments:

Terima kasih kerana singgah ke Blog Sii Nurul. Jika ada sebarang pertanyaan, komen, penambahbaikan, cadangan mahupun pandangan. Boleh tinggalkan jejak anda.

Tomodachi