Pageviews Blog Bulan Julai 2019 di Google Analytics | Sii Nurul

Assalamualaikum
Bismillah

Pageviews Blog Bulan Julai 2019 di Google Analytics 

Hari ni aku tulis simple entri ja. Seperti biasa entri ini merupakan blogpost wajib setiap bulan. Bulan Julai aku tulis sebanyak 33 entri sahaja. Aku banyak tulis pasal tips untuk exam psikologi dan spa8, serta lirik lagu sebab banyak lagu Malaysia yang trending di Youtube sekarang. Trust me, kalau takda idea just share ja lirik lagu sebab sentiasa ada saja orang cari lagu-lagu baru sekarang.

Unique Visitors : 16,966
Pageviews (Google Analytics) : 29,491
Bounce Rate : 77.40%


Terima kasih banyak yang masih setia membaca blog ini. Semoga apa yang dikongsi memberi manfaat kepada pembaca. Sebarang pertanyaan boleh email ke nurulatikayunus23@gmail.com

24 comments:

  1. ray x penah pun check haha. sbb view x byk pun

    ReplyDelete
  2. wahhh meningkat dari bulan lepas. Entri pun dah banyak. Keep it up

    ReplyDelete
  3. tahniah.. ada peningkatan yang baikkk

    ReplyDelete
  4. ini bukan biasa2 juga ni. rendah kan bounce rate sehingga 60%. baru lagi cun.

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah lepas nie mungkin boleh fokus untuk rendahkan bounce rate pula ^^

      Delete
  5. Wah! bagusnya tiap-tiap bulan up-dated GA.
    Tahniah!
    Mrs. A punya sedehhh!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. salah satu tips nak tambah entry juga nie haha..

      Delete
  6. Tahniah... teruskan menulis :)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana singgah ke Blog Sii Nurul. Jika ada sebarang pertanyaan, komen, penambahbaikan, cadangan mahupun pandangan. Boleh tinggalkan jejak anda.

Tomodachi