Sayonara Stationery Giveaway by NiniHanini

Assalamualaikum
Bismillah

klik banner untuk join 


Sebelum ini aku pernah mention dalam blog yang aku memang sangat minat kumpul peralatan tulis yang comel belaka. Tapi mungkin ramai dah kali yang bagi sebab yang sama kan. So sebab paling utama sekali selain minat dengan stationery adalah aku nak menang Giveaway >,< Belum ada rezeki lagi menang mana-mana giveaway. Hadiah pun benda yang kita minat kan. Siapa yang tak nak menang. hehe

Kalau ada rezeki menang giveaway ini, aku tak tahu nak pilih mana sebenarnya sebab semua pun lawa. Tapi aku nak pilih Nara Pack lah. Aku berminat dengan Handmade Kitty Pouch dan  Daiso Alpaca Letter Set tu. 

Bah yang belum join tu, klik banner okay. Support sis kita nie.

12 comments:

Terima kasih kerana singgah ke Blog Sii Nurul. Jika ada sebarang pertanyaan, komen, penambahbaikan, cadangan mahupun pandangan. Boleh tinggalkan jejak anda.

Nuffnang

Tomodachi