Segmen Bloglist Sii Nurul

Assalamualaikum 
Bismillah

Hai semua. Setelah sekian lama aku ingin membuat segmen yang simple saja iaitu Segmen Bloglist  Sii Nurul.  Tujuan aku membuat segmen ini adalah untuk memberi peluang kepada blogger yang lain untuk dimasukkan ke dalam senarai bloglist aku sehingga akhir tahun ini. Sebenarnya aku mencari blogger yang aktif sebab kadangkala ada blogger yang secara rawak aku masukkan dalam bloglist tapi sangat jarang update. 


Syarat untuk menyertai segmen ini adalah :

2. LIKE facebook page dan Subscribe youtube channel Sii Nurul.
3. Tidak perlu buat entri untuk segmen ini.
4. Komen URL blog anda, link facebook page dan instagram sekiranya ada untuk aku follow dan LIKE di ruangan komen di bawah.

Tarikh segmen bermula hari ini 07 sept sehingga 21 Sept 2019.

Semua penyertaan akan dimasukkan dalam bloglist sehingga akhir tahun. Aku akan pilih 2 orang pemenang untuk blog review. Dan 2 orang pemenang untuk free post advertorial di blog ini. Sekiranya korang ada bisnes, produk ataupun servis yang korang buat boleh nyatakan di komen sekali ya. InsyaAllah, aku berharap dengan usaha yang sedikit ini dapat membantu korang dalam bisnes. 

So, nanti korang akan tinggalkan komen seperti ini :

URL Blog :
Fb page/insta :
Jenis produk/servis :

Segmen ini mudah saja. Aku harap ramai yang sudi join. Ramai lagi blogger yang aku tak kenal dan follow. Kepada sesiapa yang berminat untuk review produk/servis pengiklanan di blog ini boleh email di nurulatikayunus23@gmail.com 

31 comments:

  1. salam.... tahniah utk segmen ni... sis join...

    URL Blog : www.sishawa.com
    insta : www.instagram.com/awadah_sishawa
    Fb page : www.facebook.com/sishawadotcom.official

    ReplyDelete
  2. saya join ye ..

    URL Blog : nurain-syahirah.blogspot.com
    insta : @ainnsyahirah

    ReplyDelete
  3. join ye :)

    https://sweetepalhijau.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. URL Blog : www.duniazumal.com
    Fb page/insta : www.facebook.com/duniazumal www.instagram.com/duniazumal
    Jenis produk/servis : review

    ReplyDelete
  5. join :)

    URL Blog : https://aerillhassan.blogspot.com
    insta : www.instagram.com/aerill_hassan
    Fb page : www.facebook.com/aerillhassan

    ReplyDelete
  6. Naim join

    URL Blog : https://pemudattbc.blogspot.com/
    Fb page/insta : https://www.facebook.com/pemudattbcblogspotdotcom/

    ReplyDelete
  7. Salam perkenalan. Sis join...

    Url Blog:https://yamanaimy.blogspot.com
    FB:https://www.facebook.com/enie.my
    Insta:https://www.instagram.com/yamanaimy/

    ReplyDelete
  8. URL Blog :https://yansaflina.blogspot.com/

    Jenis produk/servis : Epoxy Flake utk Waterproofing

    ReplyDelete
  9. Count me in.

    https://www.raydahalhabsyi.com/2019/09/bloglist-sii-nurul-segment.html

    jom join food bloggers community: https://www.eatlah.com/?affiliates=19

    ReplyDelete
  10. Hi boleh follow my blog, sy cerita mostly pasal self growth and travel tips 😁

    www.deidrecasandra.wordpress.com

    ReplyDelete
  11. Hii, I'm joining too :)

    URL Blog : https://itsninisblog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. hi, akak join jugak

    URL Blog: http://sheilaarshad.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. URL Blog : http://www.azhafizah.com/
    Fb page : https://www.facebook.com/blogazhafizah/
    insta : https://www.instagram.com/azhafizah.mdnor/
    Jenis produk/servis : Tempahan Design / Distributor Young Living

    ReplyDelete
  14. URL Blog :https://www.cikash.com/
    Fb page : https://www.facebook.com/BlogCikAsh
    Insta : https://www.instagram.com/masriesha/

    ReplyDelete
  15. kak liez join... selamat bersegmen

    URL Blog : https://www.mrsliez.com
    Fb page : https://www.facebook.com/MrsLiezdotcom/
    insta : https://www.instagram.com/missy_liez

    ReplyDelete
  16. URL Blog : www.shuhaidasaad.com
    Fb page/insta : https://www.facebook.com/shuhaida89
    Insta : https://www.instagram.com/shu_aidas/

    ReplyDelete
  17. Hai. Saya join ye :)

    URL Blog : https://fiqadira.blogspot.com
    Insta : https://www.instagram.com/nadhira_rosman
    Fb page : https://www.facebook.com/NaDDeaOfficialBlogspot

    ReplyDelete
  18. Hi! Mrs. A join,

    https://mrsablogstori.blogspot.com/2019/09/segmen-bloglist-sii-nurul.html#more

    IG: @mrsablogstori

    FB: PUan A Punya Belog

    ReplyDelete
  19. https://sayasukala.blogspot.com/2019/09/segmen-bloglist-sii-nurul.html

    ReplyDelete
  20. joinnnn

    https://www.mialiana.com/2019/09/segmen-bloglist-sii-nurul.html

    Fb page : https://www.facebook.com/mialianadotcom
    Instagram : https://www.instagram.com/mialiana

    ReplyDelete
  21. Join

    URL Blog : www.ciktie.com
    Fb page : www.facebook.com/ciktiedotcom
    Instagram : www.instagram.com/aai.shah

    ReplyDelete
  22. Kak Rose join.


    Blog : https://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com
    Ig : https://www.instagram.com/roshazareeza_ruslan
    Youtube : https://www.youtube.com/c/ReezaRuslan


    Thank you ;)

    ReplyDelete
  23. hye... kita join..

    URL Blog : https://hatinufid.blogspot.com/
    Fb : https://www.facebook.com/mizz.fidaNufid
    insta :https://www.instagram.com/hafidahanuar/
    Jenis produk/servis :

    ReplyDelete
  24. Blog: https://dhiyadahlia.blogspot.com/
    memang setia dengan blogger je sejak 10 tahun dulu. Masih bersemangat menulis. Jemput ke blog saya :)

    ReplyDelete
  25. saya join jugak.. tak ada produk or else saja nak tambah rakan blogger..
    jemput singgah dan follow blog saya^^

    https://bebyyellowshiteru.blogspot.com

    ReplyDelete
  26. Join and support you:

    URL Blog : www.mariafirdz.com
    Fb page/insta : www.instagram.com/maria_firdz, www.facebook.com/mariafirdz
    Jenis produk/servis : Kita takde jual, tapi suami ada buat bisnes sticker kereta, cetak baju dan juga aksesori kereta... kalau nak review boleh aje... Nama kedainya (kat FB, Insta dan Shopee) Homemadesticker

    ReplyDelete
  27. TQ NURUL FOR INVITING AKAK JOIN NI :)

    URL Blog : www.adianiez.com
    Fb : Aida Hanafiah (takde fb page or ig)
    Jenis produk/servis : Narinar Diffuser Set & Aromatherapy oil (essential oil) - #BMF

    ReplyDelete

Terima kasih kerana singgah ke Blog Sii Nurul. Jika ada sebarang pertanyaan, komen, penambahbaikan, cadangan mahupun pandangan. Boleh tinggalkan jejak anda.

Tomodachi