Taufan Super Hagibis di Jepun | #TyphoonHagibis

Assalamualaikum
Bismillah


Menurut Aled Evans dalam laman twitternya, langit di Osaka, Jepun bertukar ungu.



Ramai penduduk yang terpaksa menyimpan stok makanan berikutan taufan yang melanda. Malah Pegawai di negeri Chiba di timur Tokyo, yang teruk dilanda taufan Faxai sebulan lalu, memberitahu orang ramai supaya menyediakan bekalan makanan dan air selama tiga hari. - sumber bHarian



Completely empty...



Stay safe Everyone #PrayForJapan



8 comments:

  1. Semoga warga jepang selalu terlindung dan selamat

    ReplyDelete
  2. Semoga dorang selamat. Dah macam movie je tengok semua kena simpan stock makanan, hygienes. hurm.. #prayforjapan

    ReplyDelete
  3. Bersyukur negara kita tiada mala petaka sepeti ini

    ReplyDelete
  4. Cantiknya langit tu, macam dalam dunia kartun pulak.

    ReplyDelete
  5. This scares me, to a whole new level. The purple sky is impossible not to like it but also scared of it.
    May Allah have mercy and protect them.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana singgah ke Blog Sii Nurul. Jika ada sebarang pertanyaan, komen, penambahbaikan, cadangan mahupun pandangan. Boleh tinggalkan jejak anda.