Giveaway Akhir Tahun hasrulhassan.com - Wang Tunai dan Template Blogger Premium

Assalamualaikum
Bismillah

KLIK BANNER UNTUK JOIN

Buat pertama kalinya aku berpeluang menyertai giveaway yang dianjurkan oleh Hasrul Hassan. Bukan selalu tau dapat join blogger otai ini. So yang belum join tu mari join beramai-ramai. Aku dah tak ingat macam mana dan bila aku mula mengenali blog beliau, tetapi apa yang aku ingat sejak dari mula berblog lagi aku selalu jadikan blog beliau sebagai rujukan. 

Keistimewaan yang ada pada blog Hasrul Hassan :

1. Blog yang sarat dengan konten yang pelbagai. Tidak semua blogger dapat buat konten yang meliputi pelbagai topik. Tetapi bagi blog Hasrul Hassan apa yang aku lihat semuanya beliau boleh tulis. 

2. Blog nampak kemas, tersusun, dan menarik. Walaupun nampak banyak iklan atau banner beliau dapat organize banner tersebut dengan sangat baik. 

3. Dapat mempelajari banyak ilmu blogging, cara melakukan pengiklanan, bagaimana nak menulis artikel dengan baik dan banyak lagi yang aku sendiri belum habis baca. 

4. Banyak info terkini dan panduan untuk menjana pendapatan boleh didapati di blog ini. 

Semoga Tuan Hasrul Hassan sentiasa dimurahkan rezeki, diberikan kesihatan yang baik, diberikan keberkatan umur, dan berjaya dunia akhirat. Mohon halalkan ilmu yang saya pelajari daripada Tuan.. 


27 comments:

 1. Gudluck nurul. Kalau sempat kak pip join ga HH, insya allah.

  ReplyDelete
 2. Semoga beruntung mendapat hadiah GAnya

  ReplyDelete
 3. Semoga ada rezeki menang. aaminn

  ReplyDelete
 4. Mrs.A pun join juga.
  Semoga dikurniakan rezeki menang :-)

  ReplyDelete
 5. terbaik...gud luck...sy pun ada join...jangan lupa singgah...haha

  ReplyDelete
 6. JALAN2

  https://belogsjm.blogspot.com/2019/11/giveaway-wang-tunai-dan-template.html

  ReplyDelete

Terima kasih kerana singgah ke Blog Sii Nurul. Jika ada sebarang pertanyaan, komen, penambahbaikan, cadangan mahupun pandangan. Boleh tinggalkan jejak anda.